Сет Прибор Бургии, Битови, Одвртувачи 46 парчиња - Baucentar
Сет Прибор Бургии, Битови, Одвртувачи 46 парчиња

Сет Прибор Бургии, Битови, Одвртувачи 46 парчиња

1790 ден

Има на залиха

1790 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Во сетот има по 7 бургии за дрво, метал и за камен.

Во сетот има 24 бит одвртувачи за сите вообичаени типови и големини на шрафови кои може лесно и едноставно да се заменуваат благодарение на универзалниот магнетен држач.

Во сетот има 4 одвоени Mini-X-Line кутии кои обезбедуваат прегледност и уредност.

Погоден е за користење со сите марки на електричен алат.

Напомена: При дупчење во мета, се препорачува да се користи течност за разладување – Bosch универзално масло за дупчење и сечење

Безбедносна напомена: Во зависност од примената на алатот, носете соодветна заштитна опрема. При дупчење на метал носете наочари за заштита, при дупчење во дрво носете аночари за заштита и маска за уста за да ја спречи прашината, при дупчење на камен носете наочари за заштита, маска за уста против прашина и работни ракавици.

Бренд

Bosch