Сет Фрези Глодала прифат 8мм 6пар. - Baucentar
Сет Фрези Глодала прифат 8мм 6пар.

Сет Фрези Глодала прифат 8мм 6пар.

2390 ден

Има на залиха

2390 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Сет глодала од тврд метал за изработка на профили и испоеви со рачно водени површински глодалки.

6-делен сет глодала со 8мм прифат

1 глодало за заоблување со топчест лежај: Ø 21.8, R 6,3, L 13,5 mm
1 глодало за полуокругли канали: Ø 12,7, R 6,3, L 12,7 mm
3 глодала за канали: Ø 8 / 12 / 12,7, L 19,7 mm
1 глодало за профили со топчест лежај: Ø 25, R 4,5, L 16,3 mm

Бренд

Bosch