Сет Фрези Глодала прифат 1/4 6пар. - Baucentar
Сет Фрези Глодала прифат 1/4 6пар.

Сет Фрези Глодала прифат 1/4 6пар.

2190 ден

Има на залиха

2190 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Сет глодала од тврд метал за изработка на профили и испоеви со рачно водени површински глодалки.

6-делен сет глодала со 1/4″ прифат

1 глодало за заоблување со топчест лежај: Ø 21.8, R 6,3, L 13,5 mm
1 глодало за полуокругли канали: Ø 12,7, R 6,3, L 12,7 mm
3 глодала за канали: Ø 8 / 12 / 12,7, L 19,7 mm
1 глодало за профили со топчест лежај: Ø 25, R 4,5, L 16,3 mm

Бренд

Bosch