Сет Бургии За Метал HSS-G 7 парчиња - Baucentar
Сет Бургии За Метал HSS-G 7 парчиња

Сет Бургии За Метал HSS-G 7 парчиња

775 ден

Нема на залиха

Бургијата HSS Twist овозможува стабилно дупчење за стандардна примена во метал.

Овој сет содржи:

Дијаметар mm
2,0
3,0
4,0
5,0
6,0
8,0
10,0

Работна Должина mm
24
33
43
52
57
75
87

Вкупна должоина mm
49
61
75
86
93
117
133

Димензии на гарноитурата mm
141.0 x 80.0 x 20

Бренд

Bosch