Сет Битови Со Брзо Изменлив Држач 32пар. - Baucentar
Сет Битови Со Брзо Изменлив Држач 32пар.

Сет Битови Со Брзо Изменлив Држач 32пар.

890 ден

Има на залиха

890 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Сет битови за одвртувачи со универзален брзизменлив држач.

Сетот ги содржи следните битови:

PH1
PH2
PH3
PZ1
PZ2
PZ3
HEX3
HEX4
HEX5
HEX6
T10
T15
T20
T25
T27
T30
T40
SL3
SL4
SL5
SL6
TH10
TH15
TH20
TH25
TH27
TH30
TH40

Бренд

Bosch