Ротациски Ласер ГРЛ 300 ХВ 30-300м - Baucentar
Ротациски Ласер ГРЛ 300 ХВ 30-300м

Ротациски Ласер ГРЛ 300 ХВ 30-300м

56990 ден

Има на залиха

56990 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 0601061501 Категории

Едноставно управување со хоризонтално и вертикално самостојно нивелирање.

Едноставен начин на користење благодарение на одделните копчиња за секоја функција и самопојаснувачкиот дисплеј.

Брзо подесување во хоризонтална и вертикална примена благодарение на автоматското самостојно нивелирање од 8% (± 5°)

Поседува функција на предупредување при удар која може да се вклучи по желба и која спречува нивелирсање во случај на вибрации или удари.

Бренд

Bosch