Подесив метален пиштол за прскање со телескопска рачка и 8 шеми на прскање

Подесив метален пиштол за прскање со телескопска рачка и 8 шеми на прскање

2393 ден

Има на залиха

2393 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Високо-квалитетно изработен, робусен, со телескопска рачка и 8 различни шеми на прскање на млазот на водата. Идеален е за наводнување на висечки корпи со цвеќиња или за високи прозорци. Лесно може да се поврзе со сите комерцијални полимерни системи за наводнување.

Бренд

Rehau