Прскалки Archives - Baucentar

  Прскалки

  Ги прикажуваат сите резултати 27

  -30%

  Метален пиштол за прскање воден млаз

  391 ден
  -30%

  Метална прскалка со држач за во земја

  1161 ден
  -35%

  Млазница за црево со гумена рачка

  130 ден
  -35%

  Млазница За Црево Со Пластична Рачка

  75 ден
  -35%

  Млазница за црево со сет спојки (1/2”)

  169 ден
  -35%

  Млазница со контрола на палец

  429 ден
  -30%

  Пластичен пиштол за прскање воден млаз

  377 ден
  -30%

  Пластичен пиштол за прскање млаз

  398 ден
  -30%

  Пластичен пиштол со 7 шеми на прскање вода

  433 ден
  -30%

  Пластичен пиштол со 8 шеми на прскање вода

  272 ден
  -30%

  Пластична млазница за прскање воден млаз

  97 ден
  -30%

  Пластична прскалка со држач за во земја со 5 шеми на прскање

  328 ден
  -30%

  Пластична троделна ротациона прскалка

  545 ден
  -30%

  Подесив метален пиштол за прскање со телескопска рачка и 8 шеми на прскање

  1861 ден
  -35%

  Подесива млазница со регулација

  351 ден
  -35%

  Прскалка со сет спојки 1/2

  553 ден
  -35%

  Рачна Грбна Пумпа Со Прскалка 15 литри

  1294 ден
  -35%

  Рачна Грбна Пумпа Со Прскалка 3 литри

  439 ден
  -35%

  Рачна Грбна Пумпа Со Прскалка 5 литри

  488 ден
  -35%

  Рачна Грбна Пумпа Со Прскалка 7 литри

  617 ден
  -35%

  Рачна прскалка со 7 видови прскање и контрола на палец

  409 ден
  -35%

  Рачна прскалка со 7 видови прскање и регулација

  351 ден
  -35%

  Рачна прскалка со 8 видови прскање и контрола со палец

  253 ден
  -35%

  Рачна Прскалка со 8 видови прскање со сет спојки (1/2”)

  305 ден
  -35%

  Рачна прскалка со 9 видови прскање

  202 ден
  -35%

  Рачна прскалка со контрола на палец

  377 ден
  -35%

  Рачна Пумпа Со Прскалка 1 литар

  159 ден