Разделник за црево со пречник 13мм

Разделник за црево со пречник 13мм

70 ден

Нема на залиха

Шифра: 269747-200 Категории

Разделник за спојување на повеќе црева за наводнување со пречник од 13 мм (1/2″). Лесно може да се поврзе со сите комерцијални полимерни системи за наводнување.