Пластична троделна ротациона прскалка - Baucentar
Пластична троделна ротациона прскалка

Пластична троделна ротациона прскалка

407 ден

Има на залиха

407 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Ротационата троделна прскалка овозможува рангот на прскање да може целосно да се подесува според Вашите потреби и желби благодарение на прецизните дизни. Максималната површина која може да ја наводни е 95 метри квадратни. Лесно може да се поврзе со сите комерцијални полимерни системи за наводнување.

Бренд

Rehau