Пластична прскалка со држач за во земја со 5 шеми на прскање - Baucentar
Пластична прскалка со држач за во земја со 5 шеми на прскање

Пластична прскалка со држач за во земја со 5 шеми на прскање

349 ден

Има на залиха

349 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 216858-300 Категории

Пластична прскалка со пет различни шеми на прскање. Наменета е за кружно наводнување на површина до 70 метри квадратни со притисок од 3,5 бари. Максималната површина која може да ја наводни е со дијаметар од 9,5 метри. Лесно може да се поврзе со сите комерцијални полимерни системи за наводнување.

Бренд

Rehau