Пластична млазница за прскање воден млаз - Baucentar
Пластична млазница за прскање воден млаз

Пластична млазница за прскање воден млаз

125 ден

Има на залиха

125 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Оваа млазница има целосно подесив ранг на прскање, од најфин проток до целосен млаз. Лесно може да се поврзе со сите комерцијални полимерни системи за наводнување.

Бренд

Rehau