Пластичен пиштол за прскање воден млаз

Пластичен пиштол за прскање воден млаз

380 ден

Нема на залиха

Шифра: 247218-300 Категории

Прскалка за рачно полевање на градината. Водениот млаз може да се регулира само со една рака преку рачката. Лесно може да се поврзе со сите комерцијални полимерни системи за наводнување.