Електрични Ножици За Жива Ограда 420W 450мм - Baucentar
Електрични Ножици За Жива Ограда 420W 450мм

Електрични Ножици За Жива Ограда 420W 450мм

3990 ден

Нема на залиха

Електрични ножици за кастрење жива ограда UniversalHedgeCut кои се одликуваат со High-Power мотор со голема брзина и моќност од 420W. Овозможуваат моќно, брзо и рамно сечење на жива ограда. Користењето е лесно поради избалансираната масата на уредот и ергономската рачка кои овозможува лесно ракување за поголема удобност во рацете и во грбот. Наменет е за кастрење на мали и средни живи огради. Има маса од само 2,6 kg и е со компактна конструкција за лесно ракување и контрола.

Должина на ножот од 450мм и е така дизајниран да отвори помеѓу запците се од 16мм што овозможува лесно и брзо кастрење. Ножиците се со ширина од 160мм, должина од 803мм и висина од 187мм. Уредот има и вграден штитник на врвот на ножот. Бројот на вртежи во празен од е 3.400 врт/мин.
Нивото на звучен притисок е 75 dB(A), нивото на звучна моќност е 95 dB(A).

Бренд

Bosch