Мини Крцкало Со Магнете Држач и Битови 26пар. - Baucentar
Мини Крцкало Со Магнете Држач и Битови 26пар.

Мини Крцкало Со Магнете Држач и Битови 26пар.

1450 ден

Има на залиха

1450 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Во овој сет битовите се означени со различна боја заради брза прегледност и полесно избирање на соодветниот бит.

Овозможено е брзо менување на алатите и добро држење на шрафот во битот благодарнеие на магнетниот универзален држач за брзо менување.

Компактна крцкалка за едноставно прицврстување без електричен алат

Згодно спремени во практична кутија за чување.

Погодни за користење со сите марки на електричен алат и рачни одвртувсачи.

Во сетот се содржат следниве елементи:

19 продолжетоци за одвртувачи означени со различни бои
L=25 mm
PH 1/2/2/3,
PZ 1/2/3 S 4/5/6,
T 10/15/20/25/30
HEX 3/4/5/6
4 продолжетоци з аматица
ширина помеѓу рамните делови 6/8/10/13 mm
1 повратен (во насока на стрелките и спротивно од стрелките на часовникот)
1 универзален магнетен држач
1 адаптер за продолжетоци за матица

Бренд

Bosch