Мерно Тркало ГВМ 32 - Baucentar
Мерно Тркало ГВМ 32

Мерно Тркало ГВМ 32

5590 ден

Нема на залиха

Мерно тркало кое е лесно и практично за користење. Има ергономска рачка на пиштолот и лесна алуниумска конструкција за удобна работа при користење. Има телескопска рачка со безстепенско подесување на работната висина за поголема прилагодливост и удобност. Тркалото од алуминиум е изработено со лиење од притисок. Има робусна гумена облога и може да се користи за секаква површина.

Дијаметарот на тркалото е 318,5мм. Најголемата мерна вредност е 9999,9метри. Точноста на мерењето изнесува ±1 dm/100 m.

Масата на тркалото е 1.4кг.

Бренд

Bosch