Лист Убодна Пила Т218А 92х1.1-1.5мм 3пар. - Baucentar
Лист Убодна Пила Т218А 92х1.1-1.5мм 3пар.

Лист Убодна Пила Т218А 92х1.1-1.5мм 3пар.

240 ден

Нема на залиха

Изведба на запците: брановидно изглодан

Растојание меѓу запци 1.1-1.5мм

Вкупна должина 92мм

Број на парчиња во пакување: 3 пар.

Наменето за сечење: тенок лим

Длабочина на сечење: 1-3 мм

Бренд

Bosch