Лист за Кружна Пила Archives - Baucentar

  Лист за Кружна Пила

  Лист за Кружна Пила

  Лист За Кружна Пила За Алуминиум 160х2.2/1.5х20мм 42т

  1050 ден

  Лист За Кружна Пила За Алуминиум 190х2.4/1.6х30мм 54т

  1100 ден

  Лист За Кружна Пила За Алуминиум 210х2.6/1.8х30мм 64т

  1350 ден

  Лист За Кружна Пила За Алуминиум 254х3.0/2.2х30мм 80т

  1990 ден

  Лист За Кружна Пила За Алуминиум 254х3.0/2.2х30мм 96т

  2150 ден

  Лист За Кружна Пила За Алуминиум 305х3.0/2.2х30мм 96т

  3050 ден

  Лист За Кружна Пила За Дрво 160х2.2/1.4х20мм 24т

  750 ден

  Лист За Кружна Пила За Дрво 160х2.2/1.4х20мм 36т

  700 ден

  Лист За Кружна Пила За Дрво 190х2.2/1.4х30мм 24т

  760 ден

  Лист За Кружна Пила За Дрво 190х2.2/1.4х30мм 48т

  850 ден

  Лист За Кружна Пила За Дрво 230х2.8/1.8х30мм 48т

  1100 ден

  Лист За Кружна Пила За Дрво 254х3.0/2.0х30мм 40т

  1150 ден

  Лист За Кружна Пила За Дрво 254х3.0/2.0х30мм 80т

  1500 ден

  Лист За Кружна Пила За Дрво 305х3.2/2.2х30мм 100т

  1950 ден

  Лист За Кружна Пила За Дрво 305х3.2/2.2х30мм 40т

  1990 ден

  Лист За Кружна Пила За Инокс 305х25.4х2.5/2.2мм 60Т

  13500 ден

  Лист За Кружна Пила За Метал 305х25.4х2.5/2.2мм 60Т

  8990 ден

  Лист За Убодна Пила Т101Б 100х2.7мм 3пар.

  300 ден

  Лист За Убодна Пила Т101БР 100х2.5мм 3пар.

  290 ден

  Лист За Убодна Пила Т111Ц 100х3.0мм Бејзик

  180 ден

  Лист За Убодна Пила Т118Б 92х1.9-2.3мм 3пар.

  270 ден

  Лист За Убодна Пила Т119Б 92х1.9-2.3мм 3пар.

  180 ден

  Лист За Убодна Пила Т119БО 83х2мм 3пар.

  140 ден

  Лист За Убодна Пила тип B&D, сет од 5 сечива 6ТПИ

  185 ден

  Лист За Убодна Пила тип Bosch 50х75мм 12ТПИ 2 пар.

  150 ден

  Лист За Убодна Пила тип Bosch 50х75мм 12ТПИ 2 пар.

  310 ден

  Лист За Убодна Пила тип Bosch 75х100мм 12ТПИ 2 пар.

  300 ден

  Лист За Убодна Пила тип Bosch 75х100мм 12ТПИ 2 пар.

  245 ден

  Лист За Убодна Пила тип Bosch 75х100мм 6ТПИ 2 пар.

  210 ден

  Лист За Убодна Пила тип Bosch, сет од 6 сечива

  460 ден

  Лист За Унив.Пила За Метал и Дрво С1122ВФ 300мм 2пар.

  800 ден

  Лист За Унив.Пила За Метал и Дрво С1122ХФ 225мм 2пар.

  815 ден

  Лист За Унив.Пила За Метал и Дрво С611ДФ 150мм 2пар.

  680 ден

  Лист За Унив.Пила За Метал и Дрво ССБ 150-225мм 6пар.

  1750 ден

  Лист За Унив.Пила За Метал С1122ЕФ 225мм 2пар.

  780 ден

  Лист Убодна Пила Т218А 92х1.1-1.5мм 3пар.

  240 ден