Лист За Унив.Пила За Метал С1122ЕФ 225мм 2пар. - Baucentar
Лист За Унив.Пила За Метал С1122ЕФ 225мм 2пар.

Лист За Унив.Пила За Метал С1122ЕФ 225мм 2пар.

579 ден

Нема на залиха

Изведба на запците: вкрстено изглодано

Растојание меѓу запци 2,5мм

Вкупна должина 225мм

Број на парчиња во пакување: 2 пар.

Наменето за сечење метал

Бренд

Bosch