Лист За Унив.Пила За Метал и Дрво С611ДФ 150мм 2пар. - Baucentar
Лист За Унив.Пила За Метал и Дрво С611ДФ 150мм 2пар.

Лист За Унив.Пила За Метал и Дрво С611ДФ 150мм 2пар.

680 ден

Има на залиха

680 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Изведба на запците: вкрстено изглодано

Растојание меѓу запци 4,3мм

Вкупна должина 150мм

Број на парчиња во пакување: 2 пар.

Наменето за сечење и дрво и метал

Бренд

Bosch