Лист За Унив.Пила За Метал и Дрво С1122ХФ 225мм 2пар. - Baucentar
Лист За Унив.Пила За Метал и Дрво С1122ХФ 225мм 2пар.

Лист За Унив.Пила За Метал и Дрво С1122ХФ 225мм 2пар.

815 ден

Има на залиха

815 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Изведба на запците: вкрстено изглодано

Растојание меѓу запци 2,5мм

Вкупна должина 225мм

Број на парчиња во пакување: 2 пар.

Наменето за сечење и дрво и метал

Бренд

Bosch