Лист За Убодна Пила Т101БР 100х2.5мм 3пар. - Baucentar
Лист За Убодна Пила Т101БР 100х2.5мм 3пар.

Лист За Убодна Пила Т101БР 100х2.5мм 3пар.

290 ден

Нема на залиха

Изведба на запците: брусени задните рабови и запци

Растојание меѓу запци 2.5мм

Вкупна должина 100мм

Број на парчиња во пакување: 3 пар.

Наменето за сечење: дрво, шпер плоча, иверка

Длабочина на сечење: 3-30 мм

Бренд

Bosch