Лист За Кружна Пила За Дрво 230х2.8/1.8х30мм 48т - Baucentar
Лист За Кружна Пила За Дрво 230х2.8/1.8х30мм 48т

Лист За Кружна Пила За Дрво 230х2.8/1.8х30мм 48т

765 ден

Нема на залиха

Надворешен пречник 230мм

Внатрешен отвор на листот 30мм

Ширина на сечење 2.8мм

Дебелина на основниот лист 1.8мм

Број на запци 48

Бренд

Bosch