Лист За Кружна Пила За Дрво 160х2.2/1.4х20мм 36т - Baucentar
Лист За Кружна Пила За Дрво 160х2.2/1.4х20мм 36т

Лист За Кружна Пила За Дрво 160х2.2/1.4х20мм 36т

479 ден

Нема на залиха

Надворешен пречник 160мм

Внатрешен отвор на листот 20мм

Ширина на сечење 2.2мм

Дебелина на основниот лист 1.4мм

Број на запци 36

Бренд

Bosch