Линиски Ласер 360 Со Статив 24м - Baucentar
Линиски Ласер 360 Со Статив 24м

Линиски Ласер 360 Со Статив 24м

10701 ден

Има на залиха

Линиски Ласер со статив

10701 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Хоризонтална линија под 360° за прецизно нивелирање во целата просторија, совршено изнивелирана хоризонтална линија за уште поголема флексибилност.

Зелени ласерски линии: до четири пати подобра видливост без оглед на осветленоста

Прецизни и јасно видливи ласерски линии со точност од ± 0,4 мм/м и опсег на самостојно нивелирање.

Работно подрачје со пречник од 24м

Ласерска диода 500 – 540 nm

Класа на ласер  2

Време на самостоојно нивелирање типично 4 s

Подрачје на нивелирање 4 °

Агол на отворот u120 °

Точност ± 0,4 мм/м

Навој на стативот 1/4”

Маса 0,56 кг

Батерија 1,5-V-LR6 (AA)

Во пакетот следуват: линиски ласер UniversalLevel 360, торба, батерии ba, baterije 4 x 1,5-V-LR6 (AA), статив TT150.

Бренд

Bosch