Ласер Линиски ГЛЛ 3-80 Г 30-120м - Baucentar
Ласер Линиски ГЛЛ 3-80 Г 30-120м

Ласер Линиски ГЛЛ 3-80 Г 30-120м

29900 ден

Има на залиха

29900 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 0601063Ѕ00 Категории

Мерна алатка со 3 x 360° задебелени зелени лнии за оптимална видливост

Ласер со линии GLL 3-80 G Professional проектира 3 x 360° линии за зголемена видливост. Неговите светлозелени ласерски линии обезбедуваат четири пати поголема видливост отколку црвените линии. Алатот може да се користи за подесување на цели простории и совршен е за примена при хоризонтално и вертикално нивелирање благодарение на трите линии, за постигнување високо ефикасна работа. Поседува интуитивен кориснички интерфејс кој го олеснува користењето на алатката.

Бренд

Bosch