Круна За Дупчење Во Бетон Триделна ф68х60мм - Baucentar
Круна За Дупчење Во Бетон Триделна ф68х60мм

Круна За Дупчење Во Бетон Триделна ф68х60мм

4900 ден

Има на залиха

4900 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

СДСплус-9 е идеална при сечење на отвори во бетон, на пример при инсталирање на кутии со прекинувачи. Има 6 запци.

Триделниот сет содржи круна за дупчење СДСплус, прифатна рачка СДСплус и бургија за центрирање.

Бренд

Bosch