Правосмукалка Индустриска ГАС 12-25 ПЛ 1250W - Baucentar
Правосмукалка Индустриска ГАС 12-25 ПЛ 1250W

Правосмукалка Индустриска ГАС 12-25 ПЛ 1250W

14320 ден

Нема на залиха

Номинална влезна моќност 1250 W
Маса 9 кг
Волумен на резервоарот бруто/нето (вода) 25/16 l
Волумен на спремникот нето 21 l
Волумен на вреќата за прашина нето 20 l
Класа на прашина “L”
Површина на филтерот 2.300 cm3
Максимална брзина на проток на воздух  (турбина) 65 l/s
Максимален потпритисок (турбина) 200 mbar
Прв модел со патентирана технологија на самочистење
Работен простор без прашина 99,95%
Фина прашина (>0,3 микрони) се филтрира при всисувањето со H13 HEPA филтерот

Бренд

Bosch