Индустриска Правосмукалка за Суво-Влажно Чистење ГАС 15 ПС 1.100W - Baucentar
Индустриска Правосмукалка за Суво-Влажно Чистење ГАС 15 ПС 1.100W

Индустриска Правосмукалка за Суво-Влажно Чистење ГАС 15 ПС 1.100W

14490 ден

Има на залиха

14490 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Индустриска правосмукалка со компактна конструкција кој се одликува со мотор со номинална влезна моќност од 1.100W. Овозможува удобно и пријатно чистење. Има маса од само 6,0кг. Има компактна конструкција за лесно ракување и контрола. Уредот е подготвен за користење директно отпакуван од кутија, потребно е само едноставно и брзо спојување на приборот.
Оваа правосмукалка има иновативен систем за држење на кесата за прашина. Овој систем е компатибилен со универзална домашна или индустриска кеса за прашина. Правосмукалката има две различни функции за всисување или дување со едноставно и лесно притискање на копче. Има и полуавтоматски систем за чистење на филтерот, за поголема ефикасност во работењето и за подолг век на траење на филтерот. Површината на филтерот изнесува 2.300 cm². Максималната брзина на проток на воздух низ турбината е 53 литри во секунда, а максималниот подпритисок е 270mbar.
Бруто волуменот на резервоарот за вода е 15 литри, а нето волуменот на вода која ја собира во него е 8 литри. Должината на правосмукалката е 360мм а висината е 440мм.   Правосмукалката има и 4 тркала кои овозможуваат поголема подвижност и полесно складирање.

Бренд

Bosch