Правосмукалка Индустриска За Суво-Влажно Чистење ГАС 35 Л АФЦ 1.200W - Baucentar
Правосмукалка Индустриска За Суво-Влажно Чистење ГАС 35 Л АФЦ 1.200W

Правосмукалка Индустриска За Суво-Влажно Чистење ГАС 35 Л АФЦ 1.200W

47900 ден

Има на залиха

47900 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Индустриска правосмукалка со компактна конструкција кој се одликува со мотор со номинална влезна моќност од 1.200W. Овозможува удобно и пријатно чистење. Има маса од  12,2кг. Има компактна конструкција за лесно ракување и контрола. Оваа правосмукалка постигнува многу добри резултати за всисување благодарение на моќната турбина со моќност од 1.200 W со особено голем подпритисок од 254 mbar
Уредот е подготвен за користење директно отпакуван од кутија, потребно е само едноставно и брзо спојување на приборот.
Оваа правосмукалка има иновативен систем за држење на кесата за прашина. Овој систем е компатибилен со универзална домашна или индустриска кеса за прашина. Правосмукалката има две различни функции за всисување или дување со едноставно и лесно притискање на копче. Со оваа правосмукалка се постигнува трајна моќност за постојано напредување во всисувањето и чистењето поради автоматски систем за чистење на филтерот, за поголема ефикасност во работењето и за подолг век на траење на филтерот. Површината на филтерот изнесува 6.150 cm². Овој уред има најудобно полуавтоматско чистење на филтерот (SFC+) со само едно движење на раката за побрзо напредување при работењето. Максималната брзина на проток на воздух низ турбината е 74 литри во секунда, а максималниот подпритисок е 254mbar.
Бруто волуменот на резервоарот за вода е 35 литри, а нето волуменот на вода која ја собира во него е 19 литри. Должината на правосмукалката е 515мм, ширината е 375мм а висината е 575мм.   Правосмукалката има и 4 тркала кои овозможуваат поголема подвижност и полесно складирање. Кај оваа правосмукалка постои можност за спојување со L-BOXX како практично решение за транспортирање или чување при мобилно користење.

Бренд

Bosch