Брусалка Трачна Електрична ПБС 75 А 710W - Baucentar
Брусалка Трачна Електрична ПБС 75 А 710W

Брусалка Трачна Електрична ПБС 75 А 710W

6081 ден

Нема на залиха

Исклучително ефикасно брусење со голема удобност при работењето.

За ефикасно брусење поседува моќен мотор со моќност од 710 W и овозможува голема брзина на отстранување на материјалот.

Управливост – компактна со дополнителна рачка која може по потреба да се отстрани
Практично – автоматскиот систем за држење на брусната хартија ја одржува истата центрирана во текот на работата
Кутија за прашина со микрофилтер која ја намалува количината на прашина и така обезбедува почист работен простор
Идеална е за брусење на поголеми рамни површини и за различни материјали од дрво и од метал.

Бренд

Bosch