Пневматски Чекан за Кршење ГСХ 16-30 1750W 41Ј - Baucentar
Пневматски Чекан за Кршење ГСХ 16-30 1750W 41Ј

Пневматски Чекан за Кршење ГСХ 16-30 1750W 41Ј

105000 ден

Има на залиха

105000 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Екстремна моќност за кршење до 13 тони материјал дневно.

Се одликува со најголема ефикасност на кршење материјал благодарение на јачината на поединечниот удар од со ударна енергија од 41 J и на на моќта на моторот од 1.750 W

Има најдолг век на траење благодарение на отпорната конструкција и изработката од високо квалитетен материјал.

Контрола на вибрациите за намалување на истите кои можат да загрозат здравјето на човекот. Со ова се зголемува времето на користење на алатот, и се добива поголема удобност при користењето.

Бренд

Bosch