Фреза Рачна Електрична ПОФ 1200 АЕ 1200W - Baucentar
Фреза Рачна Електрична ПОФ 1200 АЕ 1200W

Фреза Рачна Електрична ПОФ 1200 АЕ 1200W

8190 ден

Има на залиха

8190 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 060326А100 Категории

Номинална примена снага 1.200 W

Предадена снага 650 W

Прифат на алатот (испорачан заедно со машината) 6 mm

Број на вртежи во празен од 11.000 – 28.000 врт/мин

Максимален од на главата на глодалото 55 мм

Маса 3,4 кг

Регулација на бројот на вртежи

Блокада на вретеното

Bosch-SDS за копирна чаура

Мека рачка

Bosch електроник

Во пакетот следуваат: адаптер за вшмукување, вилушкаст клуч, копирна чаура, глодало за жлебови (Ø8 мм)

Паралелен граничник

Чаури за затегање (3 парчиња)

Чивија за центрирање

Спакувано во картонска кутија

Бренд

Bosch