Пневматски Чекан Дупчалка ПБХ 2100 РЕ 550W 1.7J - Baucentar
Пневматски Чекан Дупчалка ПБХ 2100 РЕ 550W 1.7J

Пневматски Чекан Дупчалка ПБХ 2100 РЕ 550W 1.7J

7690 ден

Има на залиха

7690 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 06033А9320 Категории

Номинална примена моќност 550 W
Предадена моќност, максимум 370 W
Номинален обртен момент 1,2 Nm
Обртен момент на сопирање во склад со регулативата EN 60745 изнесува 11 Nm
Број на вртежи во празен од 50 – 3.000 врт/мин.
Број на удари 33.000 удари/мин.
Маса 1,5 кг
Максимален пречник на бургија 10 mm
Максимален пречник на бургија за челик 8 mm
Максимален пречник на бургија за дрво 25 mm
Во пакетот следуваат: дополнителна рачка, граничник за длабочина на бушење, пластичен куфер.

Бренд

Bosch