Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 8-45 Д 1.500W - Baucentar
Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 8-45 Д 1.500W

Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 8-45 Д 1.500W

69000 ден

Има на залиха

Електрична Пневматска Дупчалка

69000 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 0611265100 Категории

Електрична пневматска дупчалка која се одликува со огромна снага и најголема робусност на дупчалката. Поседува мотор со номинална влезна моќност од 1.500W и енергија на ударот од 12.5 Ј. Се одликува со голема стабилност поради отпорните метални компоненти. Има и автоматски прекинувач со блокада за заклучување на режимот на работа со што се постигнува поголема удобност при користењето.

Бројот на удари при номинален број на вртежи изнесува од 1.380 до 2.720 удари во минута. Бројот на вртежи во номинален режим изнесува од 150 до 305 вртежи во минута.

Приклучниот навој на дупчалката е од тип SDS max. Масата на дупчалката е 8,2кг.

Ширината на дупчалката е 116мм, должината е 540мм а висината е 310мм.

Дијаметарот на дупчење во бетон изнесува од 12 до 45мм. Оптималниот дијаметар за дупчење во бетон изнесува од 20мм до 40мм. Максималниот дијаметар на дупчење во ѕид со круни изнесува 45мм. Максималниот дијаметар за дупчење во метал изнесува 13мм а за во дрво изнесува 80мм.

Бренд

Bosch