Пневматски Чекан Дупчалка Електрична ГБХ 3000 800W - Baucentar
Пневматски Чекан Дупчалка Електрична ГБХ 3000 800W

Пневматски Чекан Дупчалка Електрична ГБХ 3000 800W

19600 ден

Нема на залиха

Номинална влезна моќност 800 W
Број на вртежи 0-900 врт/мин
Енергија на удар 3.1 J
Број на удари при номинален број на вртежи 0-4.000 удар/мин
Пречник на дупчење во бетон 4-28 мм
Макс. Пречник на дупчење во челик 13 мм
Макс. Пречник на дупчење во  ѕид 82 мм
Маса 3,6 кг

Бренд

Bosch