Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 12-52 Д SDS Max 1700W 19J - Baucentar
Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 12-52 Д SDS Max 1700W 19J

Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 12-52 Д SDS Max 1700W 19J

66990 ден

Нема на залиха

Шифра: 0611266100 Категории

Електрична пневматска дупчалка која се одликува со најголема моќност за дупчење. Поседува мотор со номинална влезна моќност од 1.700W и енергија на ударот од 19 Ј Поради тоа, со оваа дупчалка се постигнуваат врвни резултати и во дупчење и во штемување. Се одликува со голема стабилност поради отпорните метални компоненти. Има и автоматски прекинувач со блокада за заклучување на режимот на работа со што се постигнува поголема удобност при користењето.

Бројот на удари при номинален број на вртежи изнесува од 1.750 до 2.150 удари во минута. Бројот на вртежи во номинален режим изнесува од 0 до 220 вртежи во минута. Приклучниот навој на дупчалката е од тип SDS+. Масата на дупчалката е 11,5кг.

Ширината на дупчалката е 120мм, должината е 600мм а висината е 312мм.

Дијаметарот на дупчење во бетон изнесува од 12 до 52мм. Оптималниот дијаметар за дупчење во бетон изнесува од 30мм до 50мм. Максималниот дијаметар на дупчење во ѕид со круни изнесува 150мм.

Бренд

Bosch