Брусалка Ексцентар Електрична ПЕХ 220 A ф125мм 220W - Baucentar
Брусалка Ексцентар Електрична ПЕХ 220 A ф125мм 220W

Брусалка Ексцентар Електрична ПЕХ 220 A ф125мм 220W

4590 ден

Нема на залиха

Шифра: 0603378020 Категории

Електрична ексцентар брусилка со која може површините да се обработат со висок квалитет без поголем напор. Со оваа брусалка се постигнуваат одлични резултати благодарение на моторот со номинална влезна моќност од 220W. Со уредот се обезбедува фино брусење на помали површини. Уредот има лесна и компактна конструкција на самиот уред и на рачката, кои што овозможуваат удобно користење на алатката. Ракофатот на брусилката е мек. Кутијата за прашина со микро-филтерот ја намалува количината на прашина која се исфрла при работењето и така се обезбедува почист работен простор. Брусилката е идеална за брусење и полирање на рамни и заоблени површини. Може да се користи за обработка и брусење на површини од дрво, гипс, како и обоени, лакирани или полирани површини.

Бројот на вибрации изнесува 24.000 вибрации во минута. Номиналната примена моќност на уредот е 220W. Главната рачка му е во форма на буре. Може да се користи за плочи за брусење со дијаметар до Ø 125мм. Дијаметарот на осцилационите круг е 2,5мм. Брусилката е широка 122мм, долга е 247мм и висока 147мм. Тешка е 1,2кг. Голема предност е прекинувачот за вклучување кој може да се блокира за постојано работење на уредот.

Нивото на звучен притисок е 77 dB(A), а нивото на звучна моќност е 80 dB(A).

Бренд

Bosch