Електрична Дупчалка ГБМ 10 РЕ 600W

Електрична Дупчалка ГБМ 10 РЕ 600W

7199 ден

Има на залиха

Држач на место

7199 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Електрична дупчалка која се одликува со моќност и компактност. Поседува мотор со номинална влезна моќност од 600W кој е идеален за дупчење во метал со дијаметар до 10мм. Предадената моќност изнесува 360W. Има компактен дизајн и мала тежина со што се оптимизира ракувањето при дупчење со среден обем.

Бројот на вртежи во празен од изнесува од 0 до 2.600 вртежи во минута. Номиналниот вртлив момент изнесува 20.0Nm. Номиналниот број на вртежи изнесува 1.676 вртежи во минута. Приклучниот навој на дупчалката е со димензии од 3/8″. Масата на дупчалката е 1,7кг.

Опсегот на затегнување на стезната глава се движи од 1.0 до 10мм.

Ширината на дупчалката е 68мм, должината е 267мм а висината е 194мм.

Дијаметарот на дупчење во алуминиум изнесува до 10мм. Дијаметарот за во дрво е 25мм. Максималниот дијаметар на дупчење во челик е 10мм.
Нивото на звучен притисок е 83 dB(A), а нивото на звучна моќност е 94 dB(A).

Бренд

Bosch