Дупчалка Вибрациона Електр. ГСБ 16 РЕ 750W - Baucentar
Дупчалка Вибрациона Електр. ГСБ 16 РЕ 750W

Дупчалка Вибрациона Електр. ГСБ 16 РЕ 750W

8792 ден

Има на залиха

8792 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Електрична вибрациона дупчалка која се одликува со најголема брзина во својата класа. Поседува мотор со номинална влезна моќност од 750W заради најголем напредок во работата. Предадената моќност изнесува 380W. Има компактна конструкција и дизајн со што се олеснува ракувањето со истата. Има отпорно метално куќиште со што се зголемува времетраењето на дупчалката.

Бројот на вртежи во празен од изнесува од 0 до 2.800 вртежи во минута. Бројот на удари во празен од изнесува од 0 до 47.600 удари во минута. Номиналниот вртлив момент изнесува 2.3Nm. Приклучниот навој на дупчалката е со димензии од 1/2″ – 20 UNF. Масата на дупчалката е 2,2кг.

Опсегот на затегнување на стезната глава се движи од 1.5 до 13мм.

Ширината на дупчалката е 83мм, должината е 285мм а висината е 214мм.

Дијаметарот на дупчење во бетон изнесува до 16мм. Дијаметарот за во бетон изнесува до 18мм. Максималниот дијаметар на дупчење во метал е 13мм. Максималниот дијаметар на дупчење во дрво е 30мм.

Нивото на звучен притисок е 99 dB(A), а нивото на звучна моќност е 110 dB(A).

Бренд

Bosch