Брусалка Вибрациона Електрична Делта ПСМ 80 А - Baucentar
Брусалка Вибрациона Електрична Делта ПСМ 80 А

Брусалка Вибрациона Електрична Делта ПСМ 80 А

2767 ден

Нема на залиха

Практична и сестрана рачна брусалка со 80 W моќност за брусење

Има кутија за собирање на прашината со микрофилтер кој ја намалува количината на прашина. Така се обезбедува почист работен простор

Системот на прикажување со чичак материјал овозможува едноставна промена на брусната хартија
Идеална е за работа со агли, рабови и помали рамни површини

Наменета е за брусење мебел, врати, рамки, полици и дрвени играчки.

Се користи за обработка на тврдо и меко дрво, на лакирани и обоени површини.

Номинална примена моќност 80 W
Број на вибрации 26,000 вибр/мин
Дијаметар на осцилациониот круг 1,4 mm

Бренд

Bosch