Електричен Тример Телескоп АРТ 24 400W ф240мм - Baucentar
Електричен Тример Телескоп АРТ 24 400W ф240мм

Електричен Тример Телескоп АРТ 24 400W ф240мм

4392 ден

Има на залиха

4392 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Тример главно наменет за практично шишање на трева. Има снага од 400W за поефикасно сечење. Се одликува со лесно местење на жилата без поголемо замарање.

Поседува полуавтоматски калем со што нема потребата од рачно подесување на двојната жила за сечење.

Префрлувањето од режим на шишање кон режим на обрежување се врши со помош на еден клик со глава која може да ротира.

Подесувањето на висината исто така се врши со еден клик и се зголемува должината. Промената на аголот се врши со користење на дополнителна рачка.

Овој тример е идеален за сечење трева и коров, за шишање тревници, како и за обрежување на бавчи.

Поседува моќен мотор за брза и прецизна завршна обработка на дворот.

Бренд

Bosch