Пневматски Чекан За Кршење ГСХ 11 ВЦ 1700W 23Ј - Baucentar
Пневматски Чекан За Кршење ГСХ 11 ВЦ 1700W 23Ј

Пневматски Чекан За Кршење ГСХ 11 ВЦ 1700W 23Ј

66990 ден

Има на залиха

66990 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Електричен пневматски кршач кој се одликува со ненадминат капацитет за отстранување бетон по единица време. Со овој кршач можете да отстраните 1.100кг бетон за еден час. Поседува најдобар сооднос на тежина и на моќност на пазарот на вакви алатки. Поседува мотор со номинална влезна моќност од 1.700W и енергија на ударот од 23 Ј. Се одликува со цврст прифат за зголемена продуктивност во вертикална примена. Има двоен систем против вибрации: еден во рачката и уште еден во преносниот механизам на машината.

Бројот на удари при номинален број на вртежи изнесува од 900 до 1.700 удари во минута. Приклучниот навој на дупчалката е од тип SDS max. Масата на дупчалката е 11,4кг.

Ширината на дупчалката е 110мм, должината е 680мм а висината е 216мм.

Бренд

Bosch