Длето Шпиц 520мм - Baucentar
Длето Шпиц 520мм

Длето Шпиц 520мм

2330 ден

Нема на залиха

Длето Шпиц со шестоаголен прифат 28мм и должина од 520мм. Наменето е за завршување на работи со прецизнои порамнување на бетонски ѕидови.

Бренд

Bosch