Длето Шпиц 400мм Шестоаголен Прифат 30мм - Baucentar
Длето Шпиц 400мм Шестоаголен Прифат 30мм

Длето Шпиц 400мм Шестоаголен Прифат 30мм

2490 ден

Нема на залиха

Шпицасто Длето, самоостречко, со шестоаголен прифат од 30мм. Овоможува константно голем абрзина на отстранување на материјалот.

Должината на длетото е 400мм.

Бренд

Bosch