Бургија За Бетон, Метал, Дрво ЦИЛ-9 8х80х120мм - Baucentar
Бургија За Бетон, Метал, Дрво ЦИЛ-9 8х80х120мм

Бургија За Бетон, Метал, Дрво ЦИЛ-9 8х80х120мм

360 ден

Има на залиха

360 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Дијаметар 8 мм
Работна Должина 80 мм
Вкупна должина 120 мм

Материјали за обработка:
Бетон
Дрвени трупци
Алуминиум
Тврдо Масивно Дрво
Меко Дрво
ПВЦ

Бренд

Bosch