Бургија За Бетон, Метал, Дрво ЦИЛ-9 6х90х150мм - Baucentar
Бургија За Бетон, Метал, Дрво ЦИЛ-9 6х90х150мм

Бургија За Бетон, Метал, Дрво ЦИЛ-9 6х90х150мм

340 ден

Има на залиха

340 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Дијаметар 6 мм
Работна Должина 90 мм
Вкупна должина 150 мм

Материјали за обработка:
Бетон
Дрвени трупци
Алуминиум
Тврдо Масивно Дрво
Мекод Дрво
ПВЦ

Бренд

Bosch