Бургија За Бетон, Метал, Дрво ЦИЛ-9 6х60х100мм - Baucentar
Бургија За Бетон, Метал, Дрво ЦИЛ-9 6х60х100мм

Бургија За Бетон, Метал, Дрво ЦИЛ-9 6х60х100мм

325 ден

Има на залиха

325 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Дијаметар 6 мм
Работна Должина 60 мм
Вкупна должина 100 мм

Материјали за обработка:
Бетон
Дрвени трупци
Алуминиум
Тврдо Масивно Дрво
Меко Дрво
ПВЦ

Бренд

Bosch