Брусалка Ексцентар Електрична ПЕХ 400 AЕ ф125мм 370W - Baucentar
Брусалка Ексцентар Електрична ПЕХ 400 AЕ ф125мм 370W

Брусалка Ексцентар Електрична ПЕХ 400 AЕ ф125мм 370W

6942 ден

Нема на залиха

Без напор постигнување на површини со највисок квалитет.

Моќен мотор од 370 W кој обезбедува најфино брусење на средни и гилеми површини.

Електронско избирање на бројот на вртежи кој овозможува совршена брзина прилагодена на работната задача и на материјалот.

Одлична управливост за работа на хоризонтални и вертикални површини, како и плафони.

Идеална за брусење и полирање на рамни или закривени површини.

За работа со дрво, гипс, обоени, лакирани и полирани површини.

Бренд

Bosch