Боја За Конец Ѕидарски 115гр. Син - Baucentar
Боја За Конец Ѕидарски 115гр. Син

Боја За Конец Ѕидарски 115гр. Син

68 ден

Нема на залиха

Боја за конец, наменета за обележување и маркирање со ѕидарски конец.  Наменет е за ѕидарски и гипс-картонски работи. Спакувано во пластично шишенце. Едно шишенце содржи 115 грама боја во сина боја.

Бренд

Topex